WEEKVLOG #14: IK HEB EEN HELE SLECHTE EIGENSCHAP! | Laura Ponticorvo | CURACAO VLOG!

18 april 2018 14:00
More videos
9
Views

Hey iedereen! Als eerst wil ik iedereen bedanken die mij gister een bericht heeft gestuurd om ons te steunen in deze periode! We waarderen dit enorm! Verder zie je in deze vlog onze laatste dagen op Curacao en dan zitten de vakantie vlogs er alweer op ๐Ÿ™ Wat was het weer heerlijk.
Mocht jij in de toekomst gaan, dan kun je heerlijk verblijven in Amalia Boutique Hotel en wij hebben onze JEEP gehuurd bij 4×4 Rental Aloe Car Rental http://www.curacao4x4rental.com
Ik wens de mensen die binnenkort op vakantie gaan ontzettend veel plezier en ik wens mijn trouwe kijkers uiteraard veel kijk plezier. Liefs Laura en Ryan.

Abonneren kan hier! https://goo.gl/wQuTUF

* Deze video is NIET gesponsord. We geven graag fijne reis tips weg om een helpende hand te zijn.

Edit by: Rachel Meibergen (rachelmeibergen@gmail.com)
Regie by me ๐Ÿ™‚

UPLOAD SCHEMA: Iedere woensdag en zondag een nieuwe video om 16:00! Maar houd het in de gaten, want er zullen ook veel extra video’s verschijnen.

Wil je meer over mij weten?
* INSTAGRAM: https://www.instagram.com/lauraponticorvo/
* SNAPCHAT: lauraponticorvo
* FACEBOOK: https://www.facebook.com/laura.ponticorvo.5/
* TWITTER: https://twitter.com/LauraPonticorvo
* EMAIL: info@lauraponticorvo.nl ( zakelijk )

Bekijk ook: ‘I SAID YES!!! WIJ GAAN TROUWEN’: https://goo.gl/2DzVVT
Of ‘FASHION SHOPLOG + GIVEAWAY’: https://goo.gl/BT5zib

* OVER MIJ
Mijn naam is Laura Ponticorvo, ik ben 32 jaar oud en ik woon in Amsterdam. Na verschillende televisie programma’s te hebben gedaan ben ik mijn eigen YouTube kanaal gestart om jullie een kijkje te geven in mijn leven. Ik vind het ontzettend leuk om video’s te maken voor jullie met betrekking tot beauty, fashion, lifestyle & travel!

Elke woensdag en zondag staat er om 16:00 een nieuwe video voor jullie online, maar houd het in de gaten, want ik upload ook veel extra video’s! In mijn vlog neem ik jullie mee in mijn drukke Amsterdamse bestaan, beauty tutorials waarbij ik jullie hopelijk met mijn tips kan helpen en inspireren, ik zal iedere keer als ik naar het buitenland vertrek jullie meenemen op reis en ik neem jullie mee in een hele bijzondere fase van mijn leven. Ik ga namelijk volgende zomer TROUWEN!

Ik hoop dat jullie je abonneren op mijn kanaal en jullie samen met mij mee gaan op avontuur!

Liefs,

Laura Ponticorvo

(9)

Category: PontiLaura