WEEKVLOG #15: WE HEBBEN ONZE HACKER GEVONDEN! | Laura Ponticorvo |

22 april 2018 05:00
More videos
8
Views

Hi iedereen. Deze weekvlog is weer een rollercoaster van emoties. Er komen ontzettende mooie momenten voorbij zoals Luca zijn eerste videoclip opnames, tot aan lieve onderonsjes met mijn vader Giovanni tot aan wat verdriet en pijn maar wel een opluchting wat ons verhaal betreft. Morgen kunnen jullie onze aflevering zien op RTL 5 van ONLINE MISBRUIK AANGEPAKT! Een geweldig team is op jacht gegaan naar onze HACKER en hij is GEVONDEN! Een groot vraagteken valt weg, het gissen is gestopt en dit helpt ons zeker bij ons verwerkingsproces maar we kunnen het nooit vergeten en het blijft moeilijk voor ons.
Ik wens jullie veel kijk plezier. Ik zal al jullie comments lezen strakjes! Liefs van ons.

Abonneren kan hier! https://goo.gl/wQuTUF

Edit by: Rachel Meibergen (rachelmeibergen@gmail.com)
Regie by me 🙂

UPLOAD SCHEMA: Iedere woensdag en zondag een nieuwe video om 16:00! Maar houd het in de gaten, want er zullen ook veel extra video’s verschijnen.

Wil je meer over mij weten?
* INSTAGRAM: https://www.instagram.com/lauraponticorvo/
* SNAPCHAT: lauraponticorvo
* FACEBOOK: https://www.facebook.com/laura.ponticorvo.5/
* TWITTER: https://twitter.com/LauraPonticorvo
* EMAIL: info@lauraponticorvo.nl ( zakelijk )

Bekijk ook: ‘I SAID YES!!! WIJ GAAN TROUWEN’: https://goo.gl/2DzVVT
Of ‘FASHION SHOPLOG + GIVEAWAY’: https://goo.gl/BT5zib

* OVER MIJ
Mijn naam is Laura Ponticorvo, ik ben 32 jaar oud en ik woon in Amsterdam. Na verschillende televisie programma’s te hebben gedaan ben ik mijn eigen YouTube kanaal gestart om jullie een kijkje te geven in mijn leven. Ik vind het ontzettend leuk om video’s te maken voor jullie met betrekking tot beauty, fashion, lifestyle & travel!

Elke woensdag en zondag staat er om 16:00 een nieuwe video voor jullie online, maar houd het in de gaten, want ik upload ook veel extra video’s! In mijn vlog neem ik jullie mee in mijn drukke Amsterdamse bestaan, beauty tutorials waarbij ik jullie hopelijk met mijn tips kan helpen en inspireren, ik zal iedere keer als ik naar het buitenland vertrek jullie meenemen op reis en ik neem jullie mee in een hele bijzondere fase van mijn leven. Ik ga namelijk volgende zomer TROUWEN!

Ik hoop dat jullie je abonneren op mijn kanaal en jullie samen met mij mee gaan op avontuur!

Liefs,

Laura Ponticorvo

(8)

Category: PontiLaura