WEEKVLOG #19: | SCHOKKENDE ONTDEKKING IN CHINA! Laura Ponticorvo |

13 mei 2018 05:00
More videos
67
Views

YES! Hier is mijn CHINA vlog dan eindelijk! Je zult zien hoe wij onze eerste stappen zetten tot een nieuw avontuur waarmee we BUYLAU naar een hoger level zullen tillen. Het is zo bijzonder om deze stappen te ondernemen om mijn baby’tje te laten groeien tot een volwassen vrouw! Volg je hart en leef je dromen! *tip van de dag.
Verder zak ik jullie in een andere video wat meer vertellen over mijn hart probleem. We zijn daar in China achter gekomen en zal hier dieper op in gaan in de toekomst. Voor nu even genieten van de mooie en bijzondere momenten in China! Laat je me in de comments weten wat je ervan vindt? Liefs Lau x

* deze video is NIET gesponsord.
De kortsingscode van Xclusive Valet Parking is voor een lange tijd geldig!
Je kunt shoppen in mijn eigen webshop: https://www.buylau.nl/

Abonneren kan hier! https://goo.gl/wQuTUF

UPLOAD SCHEMA: Iedere woensdag en zondag een nieuwe video om 16:00! Maar houd het in de gaten, want er zullen ook veel extra video’s verschijnen.

Wil je meer over mij weten?
* INSTAGRAM: https://www.instagram.com/lauraponticorvo/
* SNAPCHAT: lauraponticorvo
* FACEBOOK: https://www.facebook.com/laura.ponticorvo.5/
* TWITTER: https://twitter.com/LauraPonticorvo
* EMAIL: info@lauraponticorvo.nl ( zakelijk )

Bekijk ook: ‘I SAID YES!!! WIJ GAAN TROUWEN’: https://goo.gl/2DzVVT
Of ‘FASHION SHOPLOG + GIVEAWAY’: https://goo.gl/BT5zib

* OVER MIJ
Mijn naam is Laura Ponticorvo, ik ben 32 jaar oud en ik woon in Amsterdam. Na verschillende televisie programma’s te hebben gedaan ben ik mijn eigen YouTube kanaal gestart om jullie een kijkje te geven in mijn leven. Ik vind het ontzettend leuk om video’s te maken voor jullie met betrekking tot beauty, fashion, lifestyle & travel!

Elke woensdag en zondag staat er om 16:00 een nieuwe video voor jullie online, maar houd het in de gaten, want ik upload ook veel extra video’s! In mijn vlog neem ik jullie mee in mijn drukke Amsterdamse bestaan, beauty tutorials waarbij ik jullie hopelijk met mijn tips kan helpen en inspireren, ik zal iedere keer als ik naar het buitenland vertrek jullie meenemen op reis en ik neem jullie mee in een hele bijzondere fase van mijn leven. Ik ga namelijk volgende zomer TROUWEN!

Ik hoop dat jullie je abonneren op mijn kanaal en jullie samen met mij mee gaan op avontuur!

Liefs,

Laura Ponticorvo

(67)

Category: PontiLaura