WEEKVLOG #20: NA AL DIE GEMENE REACTIES GEEF IK UITLEG! | Laura Ponticorvo |

16 mei 2018 05:00
More videos
3
Views

Na het ontvangen van zoveel GEMENE berichtjes zal ik in deze video een betere UITLEG geven zodat de situatie iets duidelijker zal zijn voor de mensen die ons om die REDEN hebben ontvolgd.
Verder staat er weekvlog maar het zijn eigenlijk maar 2 dagen. Ik noem het voor de volgorde gewoon weekvlog zodat de nieuwe kijkers op volgorde de video’s kunnen bekijken. De weekvlogs zijn op het moment niet haalbaar i.v.m mijn buitenlandse reisjes. Als jullie deze vlog nu zien zit ik in Israel voor de bruiloft van mijn vriendin Rachel. Dit gebeurde er wel vorige week, weer veel gekke Lau en Fred momentjes in de vlog en we gaan shooten met Lola:) Erg leuk! Have fun watching.
Liefs Laura

Shoppen bij NA-KD met 20%korting kan hier:https://www.na-kd.com/
Gegevens van DFine Clinic vind je hier: http://www.dfineclinic.nl/

Abonneren kan hier! https://goo.gl/wQuTUF

* Er zijn geen betaalde content in deze video. De kortingscode en informatie over DFine Clinic deel ik met liefde.

UPLOAD SCHEMA: Iedere woensdag en zondag een nieuwe video om 16:00! Maar houd het in de gaten, want er zullen ook veel extra video’s verschijnen.

Wil je meer over mij weten?
* INSTAGRAM: https://www.instagram.com/lauraponticorvo/
* SNAPCHAT: lauraponticorvo
* FACEBOOK: https://www.facebook.com/laura.ponticorvo.5/
* TWITTER: https://twitter.com/LauraPonticorvo
* EMAIL: info@lauraponticorvo.nl ( zakelijk )

Bekijk ook: ‘I SAID YES!!! WIJ GAAN TROUWEN’: https://goo.gl/2DzVVT
Of ‘FASHION SHOPLOG + GIVEAWAY’: https://goo.gl/BT5zib

* OVER MIJ
Mijn naam is Laura Ponticorvo, ik ben 32 jaar oud en ik woon in Amsterdam. Na verschillende televisie programma’s te hebben gedaan ben ik mijn eigen YouTube kanaal gestart om jullie een kijkje te geven in mijn leven. Ik vind het ontzettend leuk om video’s te maken voor jullie met betrekking tot beauty, fashion, lifestyle & travel!

Elke woensdag en zondag staat er om 16:00 een nieuwe video voor jullie online, maar houd het in de gaten, want ik upload ook veel extra video’s! In mijn vlog neem ik jullie mee in mijn drukke Amsterdamse bestaan, beauty tutorials waarbij ik jullie hopelijk met mijn tips kan helpen en inspireren, ik zal iedere keer als ik naar het buitenland vertrek jullie meenemen op reis en ik neem jullie mee in een hele bijzondere fase van mijn leven. Ik ga namelijk volgende zomer TROUWEN!

Ik hoop dat jullie je abonneren op mijn kanaal en jullie samen met mij mee gaan op avontuur!

Liefs,

Laura Ponticorvo

(3)

Category: PontiLaura