WEEKVLOG #36: MIJN GEKOZEN TROUWJURK WEER AAN! ๐Ÿ˜ | Laura Ponticorvo

15 juli 2018 05:00
More videos
16
Views

Hi Loves!
In deze gloednieuwe VLOG zien jullie hoe ik mijn TROUWJURK voor de tweede keer ga passen, hoe we jurken uitzoeken voor de familie van Ryan & hebben we een weekend waarin we, samen met de kids, GENIETEN van het heerlijke weer! Daarnaast laat ik jullie ook de nieuwe bikini lijn zien, welke je vanaf NU kan shoppen op BUYLAU! Ik hoop dat jullie weer genieten van deze vlog.
KUS Laura

Heb je iets leuks gezien? of ben je benieuwd naar wat ik nog meer verkoop? Neem dan snel een kijkje in de webshop en shop je favo items snel!
https://www.buylau.nl

Abonneren kan hier! https://goo.gl/wQuTUF

UPLOAD SCHEMA: Iedere woensdag en zondag een nieuwe video om 16:00! Maar houd het in de gaten, want er zullen ook veel extra video’s verschijnen.

Wil je meer over mij weten?
* INSTAGRAM: https://www.instagram.com/lauraponticorvo/
* SNAPCHAT: lauraponticorvo
* FACEBOOK: https://www.facebook.com/laura.ponticorvo.5/
* TWITTER: https://twitter.com/LauraPonticorvo
* EMAIL: info@lauraponticorvo.nl ( zakelijk )

Bekijk ook: ‘I SAID YES!!! WIJ GAAN TROUWEN’: https://goo.gl/2DzVVT
Of ‘FASHION SHOPLOG + GIVEAWAY’: https://goo.gl/BT5zib

* OVER MIJ
Mijn naam is Laura Ponticorvo, ik ben 32 jaar oud en ik woon in Amsterdam. Na verschillende televisie programma’s te hebben gedaan ben ik mijn eigen YouTube kanaal gestart om jullie een kijkje te geven in mijn leven. Ik vind het ontzettend leuk om video’s te maken voor jullie met betrekking tot beauty, fashion, lifestyle & travel!

Elke woensdag en zondag staat er om 16:00 een nieuwe video voor jullie online, maar houd het in de gaten, want ik upload ook veel extra video’s! In mijn vlog neem ik jullie mee in mijn drukke Amsterdamse bestaan, beauty tutorials waarbij ik jullie hopelijk met mijn tips kan helpen en inspireren, ik zal iedere keer als ik naar het buitenland vertrek jullie meenemen op reis en ik neem jullie mee in een hele bijzondere fase van mijn leven. Ik ga namelijk volgende zomer TROUWEN!

Ik hoop dat jullie je abonneren op mijn kanaal en jullie samen met mij mee gaan op avontuur!

Liefs,

Laura Ponticorvo

(16)

Category: PontiLaura