WEEKVLOG #41: ZIEKELIJK JALOERS?! | Laura Ponticorvo

1 augustus 2018 05:00
More videos
4
Views

Hi loves,
Heel leuk dat je weer kijkt naar een nieuwe VLOG. Dit keer neem ik jullie mee naar de Tilburgse KERMIS, ga ik naar de modeshow van REINDERS & laat ik jullie een mijn eigen SUMMER BLUXBOX zien!
Heel veel kijk plezier!
KUS Laura

Via deze link kun je jouw BLUXBOX bestellen https://www.bluxbox.nl voor €29,95 en elke 2 maanden krijg je weer een box vol verrassingen gratis thuis gestuurd. Ieder moment opzegbaar! LET OP: Lees goed of mijn SUMMER EDITIE box niet al is UITVERKOCHT! Want anders schrijf je jezelf in voor de herfst BluxBox.

Heb je iets leuks gezien? Neem dan snel een kijkje in de webshop en scoor je favo items!
http://buylau.nl

Abonneren kan hier! https://goo.gl/wQuTUF

UPLOAD SCHEMA: Iedere woensdag en zondag een nieuwe video om 16:00! Maar houd het in de gaten, want er zullen ook veel extra video’s verschijnen.

Wil je meer over mij weten?
* INSTAGRAM: https://www.instagram.com/lauraponticorvo/
* SNAPCHAT: lauraponticorvo
* FACEBOOK: https://www.facebook.com/laura.ponticorvo.5/
* TWITTER: https://twitter.com/LauraPonticorvo
* EMAIL: info@lauraponticorvo.nl ( zakelijk )

Bekijk ook: ‘I SAID YES!!! WIJ GAAN TROUWEN’: https://goo.gl/2DzVVT
Of ‘FASHION SHOPLOG + GIVEAWAY’: https://goo.gl/BT5zib

* OVER MIJ
Mijn naam is Laura Ponticorvo, ik ben 32 jaar oud en ik woon in Amsterdam. Na verschillende televisie programma’s te hebben gedaan ben ik mijn eigen YouTube kanaal gestart om jullie een kijkje te geven in mijn leven. Ik vind het ontzettend leuk om video’s te maken voor jullie met betrekking tot beauty, fashion, lifestyle & travel!

Elke woensdag en zondag staat er om 16:00 een nieuwe video voor jullie online, maar houd het in de gaten, want ik upload ook veel extra video’s! In mijn vlog neem ik jullie mee in mijn drukke Amsterdamse bestaan, beauty tutorials waarbij ik jullie hopelijk met mijn tips kan helpen en inspireren, ik zal iedere keer als ik naar het buitenland vertrek jullie meenemen op reis en ik neem jullie mee in een hele bijzondere fase van mijn leven. Ik ga namelijk volgende zomer TROUWEN!

Ik hoop dat jullie je abonneren op mijn kanaal en jullie samen met mij mee gaan op avontuur!

Liefs,

Laura Ponticorvo

(4)

Category: PontiLaura