WEEKVLOG #5:| IK BEN BANG & VERDRIETIG! Laura Ponticorvo |

4 maart 2018 06:00
More videos
14
Views

Wat vliegt de tijd toch snel voorbij! Je kijkt alweer naar weekvlog #5. Er gebeurd weer heel veel. Ik ben verdrietig en bang maar heb mooie momenten met Alfredo en Luca. We gaan verschillende evenementen/feestjes langs en ik er komt weer veel beauty voorbij. Het was een drukke week en ik probeer jullie weer zoveel mogelijk mee te nemen. Ik hoop dat je het weer leuk en gezellig vindt.

Injactable Klinieken Amsterdam: http://injectableklinieken.nl/nl/
Main ‘ N Tail kun je verkrijgen bij de Kruidvat en je kunt meespelen met de winactie door een comment in de reacties te plaatsen. Veel succes!

Abonneren kan hier! https://goo.gl/wQuTUF

* Deze video is in samenwerking met Main ‘ N Tail gemaakt #ad

Edit by: Rachel Meibergen (rachelmeibergen@gmail.com)
Regie by me 🙂

UPLOAD SCHEMA: Iedere woensdag en zondag een nieuwe video om 16:00! Maar houd het in de gaten, want er zullen ook veel extra video’s verschijnen.

Wil je meer over mij weten?
* INSTAGRAM: https://www.instagram.com/lauraponticorvo/
* SNAPCHAT: lauraponticorvo
* FACEBOOK: https://www.facebook.com/laura.ponticorvo.5/
* TWITTER: https://twitter.com/LauraPonticorvo
* EMAIL: info@lauraponticorvo.nl ( zakelijk )

Bekijk ook: ‘I SAID YES!!! WIJ GAAN TROUWEN’: https://goo.gl/2DzVVT
Of ‘FASHION SHOPLOG + GIVEAWAY’: https://goo.gl/BT5zib

* OVER MIJ
Mijn naam is Laura Ponticorvo, ik ben 32 jaar oud en ik woon in Amsterdam. Na verschillende televisie programma’s te hebben gedaan ben ik mijn eigen YouTube kanaal gestart om jullie een kijkje te geven in mijn leven. Ik vind het ontzettend leuk om video’s te maken voor jullie met betrekking tot beauty, fashion, lifestyle & travel!

Elke woensdag en zondag staat er om 16:00 een nieuwe video voor jullie online, maar houd het in de gaten, want ik upload ook veel extra video’s! In mijn vlog neem ik jullie mee in mijn drukke Amsterdamse bestaan, beauty tutorials waarbij ik jullie hopelijk met mijn tips kan helpen en inspireren, ik zal iedere keer als ik naar het buitenland vertrek jullie meenemen op reis en ik neem jullie mee in een hele bijzondere fase van mijn leven. Ik ga namelijk volgende zomer TROUWEN!

Ik hoop dat jullie je abonneren op mijn kanaal en jullie samen met mij mee gaan op avontuur!

Liefs,

Laura Ponticorvo

(14)

Category: PontiLaura