WEEKVLOG #6: RYAN IS BOOS OP MIJ – IK BEN EEN SLECHTE VRIENDIN! | Laura Ponticorvo

11 maart 2018 06:00
More videos
25
Views

Deze video is voor een deel in samenwerking gemaakt met Braun. Ik mocht de Face Spa Pro 911 testen! Deze is exclusief verkrijgbaar bij @Wehkamp en koop je hier: http://bit.ly/FaceSpaPro911. Download hier Pabbl (gratis!): http://bit.ly/LauraPabbl
Verder is Ryan is teleurgesteld en boos op mij maar ik ben heel blij dat hij weer terug in Nederland is! Ik ben weer compleet en we maken weer leuke momenten mee deze week. Luca is jarig, we gaan schaatsen met de kids, ik krijg mega leuk bezoek, we gaan weer naar de gym en ik ga naar een gave premiere. Ryan heeft een nieuw loopje ontwikkeld en ik vind het vet grappig haha. Laat je mij weten in de comments wat jij hiervan vindt. Liefsssss

Abonneren kan hier! https://goo.gl/wQuTUF

* Deze video is voor een deel in samenwerking gemaakt met PABBL en voor een deel in samenwerking met BRAUN.

Edit by: Rachel Meibergen (rachelmeibergen@gmail.com)
Regie by me 🙂

UPLOAD SCHEMA: Iedere woensdag en zondag een nieuwe video om 16:00! Maar houd het in de gaten, want er zullen ook veel extra video’s verschijnen.

Wil je meer over mij weten?
* INSTAGRAM: https://www.instagram.com/lauraponticorvo/
* SNAPCHAT: lauraponticorvo
* FACEBOOK: https://www.facebook.com/laura.ponticorvo.5/
* TWITTER: https://twitter.com/LauraPonticorvo
* EMAIL: info@lauraponticorvo.nl ( zakelijk )

Bekijk ook: ‘I SAID YES!!! WIJ GAAN TROUWEN’: https://goo.gl/2DzVVT
Of ‘FASHION SHOPLOG + GIVEAWAY’: https://goo.gl/BT5zib

* OVER MIJ
Mijn naam is Laura Ponticorvo, ik ben 32 jaar oud en ik woon in Amsterdam. Na verschillende televisie programma’s te hebben gedaan ben ik mijn eigen YouTube kanaal gestart om jullie een kijkje te geven in mijn leven. Ik vind het ontzettend leuk om video’s te maken voor jullie met betrekking tot beauty, fashion, lifestyle & travel!

Elke woensdag en zondag staat er om 16:00 een nieuwe video voor jullie online, maar houd het in de gaten, want ik upload ook veel extra video’s! In mijn vlog neem ik jullie mee in mijn drukke Amsterdamse bestaan, beauty tutorials waarbij ik jullie hopelijk met mijn tips kan helpen en inspireren, ik zal iedere keer als ik naar het buitenland vertrek jullie meenemen op reis en ik neem jullie mee in een hele bijzondere fase van mijn leven. Ik ga namelijk volgende zomer TROUWEN!

Ik hoop dat jullie je abonneren op mijn kanaal en jullie samen met mij mee gaan op avontuur!

Liefs,

Laura Ponticorvo

(25)

Category: PontiLaura