WEEKVLOG #7: DE KINDERKAMER KRIJGT EEN MAKE-OVER! | Laura Ponticorvo |

18 maart 2018 06:00
More videos
12
Views

Deze week zit weer vol leuke en grappige momenten. Ik neem jullie mee naar Brussel, heb weer een fantastische winactie voor jullie, ik laat zien dat je eindelijk een zeemeermin kunt zijn ( droom van elk meisje ) de hele week zit vol opnames en fotoshoots en ik kan niet wachten om jullie het grote nieuws te vertellen binnenkort! Heb jij misschien al een idee? Ik lees jullie comments heel graag terug.

Via deze link: bit.ly/Tastea-Assorti-Laura kun je de heerlijke thee aanschaffen met de code: LAURA en hierbij ontvang je 10% korting! Yay!!!

Teken hier de petitielink en help ons cosmetica testen op dieren WERELDWIJD te verbannen: https://www.thebodyshop.com/nl-nl/over-ons/forever-against-animal-testing

Abonneren kan hier! https://goo.gl/wQuTUF

Edit by: Rachel Meibergen (rachelmeibergen@gmail.com)
Regie by me 🙂

UPLOAD SCHEMA: Iedere woensdag en zondag een nieuwe video om 16:00! Maar houd het in de gaten, want er zullen ook veel extra video’s verschijnen.

Wil je meer over mij weten?
* INSTAGRAM: https://www.instagram.com/lauraponticorvo/
* SNAPCHAT: lauraponticorvo
* FACEBOOK: https://www.facebook.com/laura.ponticorvo.5/
* TWITTER: https://twitter.com/LauraPonticorvo
* EMAIL: info@lauraponticorvo.nl ( zakelijk )

Bekijk ook: ‘I SAID YES!!! WIJ GAAN TROUWEN’: https://goo.gl/2DzVVT
Of ‘FASHION SHOPLOG + GIVEAWAY’: https://goo.gl/BT5zib

* OVER MIJ
Mijn naam is Laura Ponticorvo, ik ben 32 jaar oud en ik woon in Amsterdam. Na verschillende televisie programma’s te hebben gedaan ben ik mijn eigen YouTube kanaal gestart om jullie een kijkje te geven in mijn leven. Ik vind het ontzettend leuk om video’s te maken voor jullie met betrekking tot beauty, fashion, lifestyle & travel!

Elke woensdag en zondag staat er om 16:00 een nieuwe video voor jullie online, maar houd het in de gaten, want ik upload ook veel extra video’s! In mijn vlog neem ik jullie mee in mijn drukke Amsterdamse bestaan, beauty tutorials waarbij ik jullie hopelijk met mijn tips kan helpen en inspireren, ik zal iedere keer als ik naar het buitenland vertrek jullie meenemen op reis en ik neem jullie mee in een hele bijzondere fase van mijn leven. Ik ga namelijk volgende zomer TROUWEN!

Ik hoop dat jullie je abonneren op mijn kanaal en jullie samen met mij mee gaan op avontuur!

Liefs,

Laura Ponticorvo

(12)

Category: PontiLaura