WIN Scholl Velvet smooth treatment!

24 juni 2015 08:39
More videos
6
Views

Komende vrijdag en zaterdag wordt er een Scholl Pop Up Bar geopend aan de Gerard Doustraat 76 te Amsterdam. Hier kan iedereen tegen inlevering van je oude voetvijl terecht voor een gratis treatment met de Scholl Velvet Smooth.

Aanstaande vrijdagavond (26 juni) host ik een exclusieve Feet Party van Scholl in de Scholl Pop Up Bar. Het event zal plaatsvinden van 19:00 tot 21:00. Er zijn bubbels en hapjes, lekkere muziek en er zullen professionele pedicures aanwezig zijn om jou en je vriendin helemaal in de watten te leggen!

Nu hoor ik je denken, ‘ik en een vriendin?’ Dat klopt! Ik mag namelijk 10 van mijn lezeressen uitnodigen om samen met een vriendin langs te komen op de Feet Party. Tijdens deze party kun je kiezen uit verschillende behandelingen zoals de verzorging van de nagels, het lakken van de nagels of een heerlijk ontspannende voetmassage! Kijk, dat kun je vast en zeker gebruiken na een dagje werken of shoppen in de stad, en is meteen een mooie gelegenheid om je voeten zomerklaar te maken. We gaan er echt een feestje van maken!

Heb jij ook zin in een feestje voor je voeten? Het enige wat je hoeft te doen is hieronder een comment plaatsen om te laten weten dat je er vrijdagavond graag bij wilt zijn. Zorg ervoor dat je zeker weten van de partij kunt zijn en gebruik een geldig e-mailadres zodat ik je kan bereiken als je één van de tien gelukkigen bent. Ik mail de winnaressen namelijk vanavond nog!

Abonneer je (geheel gratis) op mijn kanaal:
http://bit.ly/17p8m8l

Mijn blog:
http://www.beautylab.nl

Mijn Facebook pagina:
http://www.facebook.com/beautylabpage

Mijn Twitter:
http://twitter.com/serenaverbon

Instagram: @serenaverbon

(6)

Category: BeautyLabNL

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>